Gezegeni keşfetmeye var mısın?


Gezi Rehberi, yurtiçi ve yurtdışı tatil, gezilecek yerler, seyahat ipuçları hakkında gezi yazıları ve tavsiyeleri sunan gezi blogu.


Merhaba..

Şu an sitemizde olduğunuza göre siz de bizim gibi gezginsiniz :) Yeni yerler keşfetmek için araştırma yapıyorsunuz, belki 3 ay sonraki tatil planınızı oluşturuyorsunuz.

Biz de sizin gibiyiz. Önce destinasyonumuzu belirliyoruz, ardından başlıyoruz araştırmaya, ne yapılır, nereye gidilir, ne yenir ne içilir, mutlaka görülmesi gereken yerleri nerelerdir? Sorular uzayıp gidiyor..

Ardından takvimimizi ayarlayıp çıkıyoruz keşfetmeye... Çünkü keşfedilmeye değer mükemmel bir gezegenimiz var. Ve keşfetmemiz için bizleri bekliyor..

Seyahat palanı yapıyoruz falan dedik ama aslında biz biraz da akışına bırakmayı seviyoruz. Tamam bir programımız var ama biz gittiğimiz yerlerde şehrin olağan hayatına karışmayı seviyoruz. Sokaklarında yürümeyi, tabiri caizse esnaf lokantasını bulup, arka sokaklarından birinde çay içmeyi seviyoruz. Hatta öyle ki biz şehirlerin sokaklarında kaybolmayı seviyoruz.

Dağda kaybolmuşluğumuz da, şehirlerde yol bilmezliğimiz de çok olmuştur. Hatta öyle ki bir gün dağdan çıkmayı başaramayınca yardım isteme noktasına kadar gelmişliğimiz bile oldu.

Kayboluyoruz ama kayboldukça birçok şeyi de keşfediyoruz..

Bunların her birini yazılarımızda anlatacağız.

Gelelim biz kimiz, neden geziyoruz, neden seyahat sitesi blogu açtık?

Ben uzun yıllardır ulusal gazetelerde çalışan, profesyonel olarak fotoğrafçılık yapan, dolayısıyla yazmayı ve fotoğraf çekmeyi çok seven biriyim. Bu tutkularım keşfetme merakıyla birleşince ortaya bu blog çıktı diyebilirim.

Bu gezilerimde bazen yalnızım ama çoğunda hayat arkadaşımla beraberim. O da benim gibi gezmeyi çok seven hatta bana uyup kaybolmayı seven biri:)

Aslında herkes gibiyiz ama bizde ki keşfetme duygusu bambaşka.. Öyle ki akşamdan karar verip sabahına başka bir ülkeye yerleşmeyi göze alabilecek kadar:)

Bunu herkes dile getirebiliyordur, arkadaş sohbetlerinde diyar diyar hayallerde gezilebiliyordur ama biz çok ciddiyiz. Tabi burada yanlış bir anlaşılma olmasın ülkemizi çok seviyoruz.

Dedim ya herkes gibiyiz..

Bazen çadırımızı alıp yola çıkarız, bazen motorumuza atlar gazlarız, bazen bir teknedeyiz, bazen arnavut kaldırımlı sokakları arşınlarız. Bir hafta sonuna bile çok şey sığdırabiliriz.

Burada kısa günü birlik gezilerimizden, uzun seyahatlerimize kadar iyisiyle kötüsüyle keşfettiğimiz yerleri sizlerle paylaşacağız.

Bize şimdiye kadar yazılarıyla farkında olmadan yol gösteren tüm gezgin bloggerlara teşekkürü borç biliriz. Şimdi biz de bu taşın altına elimizi koyuyoruz. Umarız gezi rehberigezilecek yerler, yurtiçi ve yurtdışı tatilseyahat ipuçları hakkında gezi yazılarımız ve tavsiyelerimiz başka gezginlere de yol gösterici olur..

Biz kim miyiz?

İsimlerimizin bir önemi yok,

Gezmeyi, yazmayı, yemeyi, içmeyi, fotoğraf çekmeyi ve bunları paylaşmayı çok sevdiğimizi bilin yeter.

Şimdi gelin bu güzel gezegeni birlikte keşfedelim.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Serbest Kürsü

3 yorum:

  1. Merhaba. Sizlerle Gocek'te tanışmıştık. Aradan bir yıl geçti ama hala kahkahalar kulaklarımda çınlıyor. Neşeli sohbetiniz eksik olmasın. Eğer bir gün kamp rotanızı paylasirsaniz tekrar dahil olmak isteriz arkadsslarimla ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaaa merhaba. Biz de hayırsızlar bir kere aramadılar diye kulaklarınızı çınlatmıştık:)) Şaka bir yana sürpriz oldu, mesajınızı görmek mutlu etti hepimizi. Kamp rotalarını biraz azaltmıştık. Ama bu yıl tekrar artıracağız. Çok güzel yerler bulduk. Size de uyacağını düşündüğümüz bir kampa davet edebiliriz, belki :))

      Sil
    2. belki mi:((( mutlaka ama mutlaka, kesinlikle kamp davetinizi bekliyor olacağız:)

      Sil


Yorumlarınızda Türkçe yazım kurallarına uymanızı ve yaptığınız yorumun, yazımızla alakalı olmasına özen göstermenizi rica ederiz. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için İletişim sayfasını kullanınız. Yazdığınız yoruma gelen cevaptan haberdar olmak için yorum kutusunun sağ altındaki Beni bilgilendir yazısına tıklayın.

Gezegeni Keşfet

Gezmeyi, yazmayı, yemeyi, içmeyi, fotoğraf çekmeyi ve bunları paylaşmayı çok seviyoruz. Gelin birlikte gezegeni keşfedelim.