Blogger dostu bir blog>Naber Blog

Blogger site kurma, blogger eklentileri, seo teknikleri ile ilgili her şey Naber Blog'da!

Bildiğiniz üzere sitemizde "Blogger (Blogspot)" altyapısını kullanıyoruz. Dolayısıyla sitemizi geliştirmek için birçok siteyi, blogu, forumu takip ediyoruz. WP ile ilgili birçok içeriğe kolayca ulaşmak mümkün olabiliyor ama Blogspot ile ilgili Türkçe yeterli bilgiye ulaşmak çok zor. Birçok yazı maalesef Blogger için uyumlu değil. Çok fazla bilgi kirliliği söz konusu. Sitenizi hızlandırmak için tam bir ipucu buldum diyorsunuz, uygulamaya başlıyorsunuz ve hayal kırıklığına uğruyorsunuz. Çünkü içeriklerin çoğu kopyala yapıştır. İşte tam da sitemizi hızlandırmak için çalışmalar yaptığımız bir dönemde karşımıza harika bir blog çıktı. Daha önce faydalı blogları tanıtma kararı almıştık. Bu kategorideki ilk yazımızda birçok içeriğinden fayda sağladığımız dost bloga gitsin. İşte karşınızda Naber Blog!

BLOGGER SİTE KURMA


Naber Blog ile tanışmamız sitemizi hızlandırmak için çalışmalar yaptığımız sırada gerçekleşti. İnternette birçok içeriği okuduk, inceledik, uygulamaya çalıştık. Ama maalesef çoğu hüsranla sonuçlandı. Blogger site altyapısına dair yazılan çoğu içerik maalesef faydalı değildi. Kendisi de blogger altyapısını kullanan, blogger eklentileri ve html kodları ile ilgili paylaşımlar yapan bir site ararken Naber Blog ile tanıştık. Henüz yeni bir blog ama kendisi de blogger altyapısını kullandığı için blogger site kurma ile ilgili paylaştığı içeriklerin tamamından sonuç almanız mümkün.

NABER BLOG'DA NELER VAR?


Naber Blog'da Adsense başvuru yapmaktan seo tekniklerine, blogger siteye buton eklemekten blogger site yönlendirmeye, blogger tema düzenlemekten blog yazı yazma tüyolarına kadar birçok konuda içerik bulmanız mümkün. Eğer blogger site kurma, blogger eklentileri ve blogger için html kodları ile ilgili bir şeyler arıyorsanız mutlaka Naber Blog'u ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. Ayrıca Naber Blog'u yazıların altına yazdığınız yorumlarınıza da hemen cevap verdiğini, farklı sorunlarınıza çözüm önerileri sunmaya çalıştığını da belirtelim. Ayrıca harika bir blogger şablonu var.

Biz Naber Blog'u keşfettiğimiz için çok mutluyuz. Eğer bir blogger sitesi açma düşünceniz varsa ya da blogger siteniz varsa mutlaka Naber Blog'u ziyaret edin ve takibe alın. Kesinlikle pişman olmazsınız.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Serbest Kürsü

2 yorum:


Yorumlarınızda Türkçe yazım kurallarına uymanızı ve yaptığınız yorumun, yazımızla alakalı olmasına özen göstermenizi rica ederiz. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için İletişim sayfasını kullanınız. Yazdığınız yoruma gelen cevaptan haberdar olmak için yorum kutusunun sağ altındaki Beni bilgilendir yazısına tıklayın.

Gezegeni Keşfet

Gezmeyi, yazmayı, yemeyi, içmeyi, fotoğraf çekmeyi ve bunları paylaşmayı çok seviyoruz. Gelin birlikte gezegeni keşfedelim.