Cunda'da 'Sade' bir mekan

Ayvalık Cunda'da Sade Coffee & Tea Artisan'ın bahçesinde keyifli bir mola
Sade Coffee & Tea Artisan'ın Bahçesi
Sade Coffee & Tea Artisan - Limonata
Ayvalık gezimiz sırasında Cunda'nın ara sokaklarında dolanırken konseptiyle hoş bir mekan dikkatimizi çekti. Öğle saatleri olduğu için sıcaktan epey bunalmıştık. Bahçesinde insanların keyifle oturduğunu görünce tereddütsüz içeri girdik. Soğuk birer kahve içmeye niyetlenmiştik ama şansımıza elektrikler gidince tavsiyeleri üzerine limonata istedik. İyi ki elektrikler gitmiş:) Bir sade, bir de çilekli limonata geldi. Limonatayı, elma ve portakal dilimleriyle sunuyorlar. Çilekli limonataları ise elma ve portakal dilimlerinin yanı sıra çilek parçacıklarıyla dolu. Hem ortamdan hem de limonatalardan büyük keyif aldık.

BU KAPI NEREYE AÇILIYOR?


Mekan henüz çok yeni. 23 Nisan 2016'da hizmete girmiş. Mekanın ikinci katına çıkıp balkonundan etrafa bir göz gezdirmek istedik. Merdivenleri çıkar çıkmak karşımıza harika bir kapı denk geldi.

Sade Coffee & Tea Artisan
Biz kapıya bakarken içeriden bir bey amcanın çıkmasıyla bunun bir tuvalet kapısı olduğunu öğrenmemiz bir oldu:) Tuvalet kapısı böyle olan mekanın kendisi güzel olmasın da ne olsun.. Tuvalet sadece bununla sınırlı değil. Ayrıca tuvaletten çatıya bakan bir pencere var. O kadar ki tuvaleti için gidilir:)) Şaka tabi..

İSTANBUL KAFASI DEĞİL, CUNDA KAFASI


Keyifli bir mekan olmuş. Umarız uzun yıllar hizmet ederler. Tek bir uyarımız olabilir kendilerine, n'olur İstanbul kafasında değil, Cunda kafasında hizmetlerinizi sürdürün. O hamburgerler İstanbul'un her sokağında mevcut. Cunda'da hamburger yemesek de olur. Bu uyarımız tüm Cunda işletmeleri için de geçerli. Cunda'da sahildeki mekanlarda oturmaktan biraz sıkıldınız, ara sokaklarda yeni mekan arayışında iseniz Sade Coffee & Tea Artisan'a uğramanızı tavsiye ederiz.

Umarız siz de bizim gibi keyifli saatler geçirirsiniz.

Ortam: Huzurlu
Servis: Hızlı ve güleryüzlü
Menü: Zengin ama pahalı
Beğendik: Limonata
Fiyat: 10-12 TL civarı (tam hatırlayamadık)
Adres: Taş Kahve'nin hemen arkasında sağda tabelasını göreceksiniz.

Yol tarifi için haritaya tıklayınız..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeme İçme

2 yorum:

  1. Cunda gerçekten, özellikle ara sokakları ile ilginç kapıları ile değişik bir yer. Paylaşımınız için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil


Yorumlarınızda Türkçe yazım kurallarına uymanızı ve yaptığınız yorumun, yazımızla alakalı olmasına özen göstermenizi rica ederiz. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için İletişim sayfasını kullanınız. Yazdığınız yoruma gelen cevaptan haberdar olmak için yorum kutusunun sağ altındaki Beni bilgilendir yazısına tıklayın.

Gezegeni Keşfet

Gezmeyi, yazmayı, yemeyi, içmeyi, fotoğraf çekmeyi ve bunları paylaşmayı çok seviyoruz. Gelin birlikte gezegeni keşfedelim.